Në sa gjuhë është e mundur të shfletoni në website?

Gjuhët e shfletimit në ILLYRIANBLOODLINE.COM janë: Anglisht dhe Shqip.

Cilat gjuhë mund të kërkoni shërbimin e klientit?

Shërbimi ynë i klientit aktualisht është në gjuhët e mëposhtme: Anglisht dhe Shqip

A janë çmimet e dyqanit të njëjtë si ato në dyqanin Illyrian Bloodline?
Po, por nëse ka ndonjë ndryshim midis çmimeve të paraqitura në faqen dhe etiketave të çmimeve në dyqan, çmimi i saktë gjithmonë do të jetë ai që shënohet në etiketën e çmimit në dyqan.

A është e mundur të marrësh informacione periodike përmes emailit për produktet dhe ofertat më të fundit të Illyrian Bloodline?
Po. Duke klikuar thjesht në NEWSLETTER ju do të merrni informacion mbi produktet më të fundit të Illyrian Bloodline, librin e modeleve dhe evenimentet.

A mund ta anuloj abonimin e informacione periodike të Illyrian Bloodline?
Ju mund ta anulloni lehtësisht abonimin tuaj duke klikuar në menunë e Newsletter. Plotësoni detajet dhe zgjidhni "DËRGO".

A janë trajtuar si konfidenciale të dhënat e mia personale?

Të gjitha informatat që ju ndani me ne, trajtohen në mënyrë private dhe konfidenciale në kuadër të Rrjetit Illyrian Bloodline për zhvillimin, përputhshmërinë dhe përmbushjen e kontratës së shitjes (kontratë blerjeje dhe shitjeje), për të përmbushur kërkesat tuaja dhe për të ofruar informacion në lidhje me produktet tona. Kontrolloni të gjitha detajet në Politikën tonë të privatësisë.

Si mund të kontaktoj departamentin e shërbimit të klientit?

Ju mund të na dërgoni pyetjet dhe komentet tuaja nëpërmjet Formularit të Kontaktit të disponueshëm në faqen tonë të internetit ose duke dërguar një email tek contact@illyrianbloodline.com.